Laat kleding voor je werken
Tijdens deze interactieve presentatie vertel ik je meer over de taal van kleding en de impact van de eerste indruk. Ook ontdek je meer over wat je uitstraalt en hoe je je persoonlijke presentatie kunt versterken.

Deze presentatie is onder andere geschikt voor ondernemersverenigingen en bedrijven.

“Door deze [presentatie] zijn we in staat gesteld om bewuster te kiezen op welke wijze we ons (willen) presenteren en wat anderen ons door middel van hun kleding over zichzelf vertellen. […] Dorine heeft ons op een professionele en persoonlijke manier meer bewust gemaakt van de taal van de kleding en bovendien heeft ze ons inzicht gegeven de wijze waarop je deze taal kan spreken en lezen.”  – Businessclub Nijmegen

 

Ondernemer, laat je zien!
Ondernemers weten het als geen ander: je bent niet los te zien van je bedrijf. Want jouw persoonlijkheid maakt dat jij jouw vakgebied op een unieke manier benadert. Maar weten je potentiële klanten dat ook? Tijdens deze training brengen we jouw unieke kracht in beeld. Je ontdekt niet alleen met welk powertype jij je unieke kracht zichtbaar maakt. Je gaat ook aan de slag met jouw sleutel voor succes.

Deze training gaat in het voorjaar van start. Wil je alvast meer weten? Neem dan contact met me op.

 

Teams en bedrijven
Voor teams en bedrijven trainingen op maat. Omdat elk team, elke groep anders is, wordt er gekeken naar de specifieke behoefte en werkvormen die daar het beste bij passen. Dat kan variëren van een lezing over de taal van kleding tot een (meerdaagse) training waarbij we bijvoorbeeld ingaan op uitstraling, persoonlijke en professionele kernwaarden of teamverbanden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.