Met de kleur en kleding die je draagt, geef jij vorm aan wie je vandaag wil zijn. Daarom is het fijn om te weten wat er nu echt bij je past. Bij je uiterlijk, maar ook bij jou als persoon.

Na een kennismaking start ik meestal eerst met een kleurensessie, om daarna verder te gaan met je stijl en garderobe. Natuurlijk staat het je ook vrij een andere volgorde aan te houden of de sessies los van elkaar te volgen.

 

 

Powerkleurensessie
De kleuren die echt bij jou passen, vinden we op basis van meer dan alleen de kleur van je haar, huid en ogen. We gaan naar jou kijken in al je facetten. Dat levert een palet op met kleuren waar je blij van wordt, waarmee jij kiest wat je communiceert en waarmee je er stralend uitziet. Lees meer…

Garderobe restyle
Een garderobe vol kleding waar jij je goed in voelt, die mooi bij je staat en waar je makkelijk uit kunt kiezen. Dat is het resultaat van de garderobe restyle. Tijdens twee sessies leer je opnieuw kijken naar jezelf en je kledingkast. We gaan uit van wat er mooi bij jouw uiterlijke kenmerken past, maar ik help je ook met het ontwikkelen van een persoonlijke stijl en overzichtelijke garderobe.

Garderobe update
Soms verandert er wel eens wat. Je haarkleur, je gewicht, je figuur of je laat je van een andere kant zien. Dan kunnen de kleuren en kleding die bij je passen ook veranderen. Wil jij weten of je nog op de goede weg bent, dan kun je altijd terugkomen voor een update.