• Heb je wel eens een kleuranalyse gehad, maar heb je het gevoel dat jouw palet niet (meer) bij je past?
  • Wil je de kleuren ontdekken die niet alleen bij je uiterlijk passen, maar die ook je persoonlijkheid versterken?
  • Wil jij het kleurenpalet dat inspireert en waarmee jij in the flow bent?

Kleur is meer dan het verfbad dat je kledingstuk heeft gehad. Kleur is communicatie: je kunt met kleur laten zien wie jij bent en wat jou bijzonder maakt. Tijdens de Power Kleurensessie leer je hoe je dat in je voordeel kunt inzetten. Het is een volledige kleurenanalyse met extra’s.

Natuurlijk spelen jouw uiterlijke kenmerken een rol in deze analyse: wat is de kleur van je haar, huid en ogen? En welke kleuren staan daar mooi bij? Dat is de technische basis van jouw palet. Daarnaast bied ik je een verdieping. We gaan kijken naar wie jij bent, zodat de kleuren uit jouw palet je stuk voor stuk versterken. Want een kleur kan technisch mooi staan, maar kom jij er ook mee uit de verf? Ben jij een vlotte communicator? Ben jij een originele ontwerper? Ben jij een dynamische initiator? Allemaal persoonlijkheden die hun kracht laten zien met andere kleuren. Welke kleuren dat voor jou zijn, gaan we samen uitzoeken.

Tijdens de Power Kleurensessie brengen we jou inbeeld:

  • Welke kleuren zijn nu belangrijk voor jou?
  • Welke kleuren passen het beste bij jouw uiterlijke kenmerken?
  • Met welke kleuren laat je zien wie je bent?
  • En hoe kun je die kleuren met elkaar combineren?

Dat resulteert in een prachtig kleurenpalet waarmee jij elke dag het beste van jezelf kunt laten zien. Bovendien brengen we jouw beste kleuren en sterkste drijfveren samen in jouw Powertype: een kleurpersoonlijkheid die duidelijk maakt wat jij voor anderen kunt betekenen en hoe jij moeiteloos het verschil kunt maken. Uiteraard vergezeld van prachtig beeldmateriaal.

Duur: circa 1,5 uur
Kosten: €147,00

Voor een afspraak of meer informatie kun je mailen naar dorine@meerdanstijl.nl.