13 maart 2019 Agenda Imago 3

Wat maakt jou uniek? Waaraan herkennen we jou als geen ander? Dat is wat gezien mag worden. Dat gaan we tijdens deze workshop in beeld brengen. Het is een eerste verkenning van jouw personal brand. Zo ontdek je in welk opzicht je al heel zichtbaar bent en hoe je je uitstraling nog authentieker kunt maken. Het zijn de eerste stappen naar een garderobe waarin jij maximaal jezelf kunt zijn.

Kleuren, stoffen, dessins, je haar, make-up, accessoires, lichaamshouding, je manier van bewegen. Dat zegt allemaal iets over wat jij uitstraalt, wat jij van jezelf laat zien. Tegelijk zegt het ook wat over hoe jij je in je kleding voelt en in je vel zit. Kun jij jezelf zijn in de kleding die je draagt? Wat van jezelf wil jij laten zien aan de buitenwereld? En straal je met je uiterlijk presentatie wel uit wat je wil of wat je denk dat je uitstraalt?

Tijdens deze interactieve workshop leer je wat jij uitstraalt met kleding en ontdek je hoe bijzonder jij bent door de ogen van anderen. Wat zeg je met kleur en hoe kan jij dat inzetten voor meer authenticiteit? Hoe zorg je ervoor dat jij de basis bent voor je garderobe en niet de laatste modegrillen? Je krijgt praktische tips om zelf met je kleding en uitstraling aan de slag te gaan. Zo verken je de mogelijkheden om jezelf op een positieve manier neer te zetten, voor jezelf en voor je zichtbaarheid.

Ja, ik doe mee en meld me nu aan.

Datum: 16 april 14u00-17u00
Aantal deelnemers: 4-8
Kosten: €39,95