Meer dan stijl…

… is gevestigd in het Honigcomplex in Nijmegen. Creatieve professionals en visionaire ondernemers komen hier samen in een industriële setting. De modestudio en coachruimte hebben uitzicht op de Waal en de uiterwaarden van Lent.

@ dorine@meerdanstijl.nl
T +31 (0)6 44229406

 

Ik ben Dorine Boudewijn…

… en ik ben life coach, imago coach, stylist en designer. Je kunt me ook omschrijven als verfrissende smaakmaker, originele ontwerper, zonnige adviseur en speelse rebel. Of als creatief, out of the box, rustig, sociaal en veerkrachtig. Mijn expertise, levenservaring, talenten en eigenschappen komen samen in Meer dan stijl.


Hoe het allemaal begon…

Professional in de modebranche, dat wilde ik worden sinds mijn veertiende en dat ben ik geworden, langs een bijzondere weg.

Toen ik besloot dat ik mode wilde studeren ben ik als voorbereiding een aantal jaar in de leer geweest bij een coupeuse en deed ik vooropleiding aan de kunstacademie. Een keer op de academie, bleek het niet te zijn wat ik wilde. Alle vooroordelen over de modewereld leken waar. Het was zwaar, hard en wispelturig en ik was te jong om dat van me af te kunnen zetten.

Ik gooide het roer om en ging Nederlands studeren, maar ik bleef altijd kleding ontwerpen. Nadat ik een aantal vriendinnen had geholpen met het maken van rokjes, ben ik naailes gaan geven en zo ontstond in 2008 Atelier ByDo.

In 2013 besloot ik full time te ondernemen. Ik schoolde mij verder om te zorgen dat ik klanten beter kon begeleiden naar een kledingstuk dat echt bij hen past. Daarom volgde ik een opleiding tot image consultant. Het was niet alleen ondersteunend, ik vond het zo leuk dat kleur- en stijladvies meteen een belangrijke pijler van mijn bedrijf werd.

Ook merkte ik al snel dat een advies over kleding veel meer is dan uiterlijk alleen. Het is mooi om te weten welke kleuren goed passen bij je huid, haar en ogen, maar wat past bij jou als persoon? Daarin ben ik me in gaan specialiseren en zo vielen steeds meer stukjes op hun plek. De kledingadviezen werden steeds meer coachingstrajecten. Het werd tijd voor een nieuwe stap: Meer dan stijl.


Opleidingen en ervaring:

  • Imago coach
  • Life coach
  • Allround mode professional
  • Kleur- en stijladviseur/image consultant
  • Triple-P expert voor persoonlijke ontwikkeling (Personal Power Plus©)

 

Artwork: >S
Foto’s: Wen Versteeg, Pexels, Pixabay, Unsplash