Meer dan stijl…

… is gevestigd in het Honigcomplex in Nijmegen. Creatieve professionals en visionaire ondernemers komen hier samen in een industriële setting. De modestudio en coachruimte hebben uitzicht op de Waal en de uiterwaarden van Lent.

@ dorine@meerdanstijl.nl
T +31 (0)6 44229406

 

Wie ben ik?

Life coach word je niet over één nacht ijs. Ik niet in elk geval. Voor mij is het de optelsom van de gebeurtenissen in mijn leven. Gebeurtenissen die mij hebben gebroken, maar ook hebben gemaakt. Gebeurtenissen die ervoor hebben gezorgd dat ik mijzelf ben kwijtgeraakt. Op een dag sta ik zelfs huilend in de kroeg. Ik ben er in dat moment vast van overtuigd dat er niks aan mij deugt. Dat ik het allemaal verkeerd doe. Ik realiseer mij dat ik mijzelf waardeloos vind en kom tot de schokkende conclusie: Ik ben mijn innerlijke krachtbron kwijt.

Die bron ben ik al tijden geleden kwijtgeraakt. Het is 18 november 2007, een mooie winterdag om een wandeling te maken. In het Noorderplantsoen loop ik op mijn gemak, maar steeds meer oudere echtparen en bejaarden halen me in. Eerst maken we daar nog grapjes over. Maar stap voor stap loop ik langzamer, schuifel ik voort, tot het niet langer gaat: ik zak door mijn benen. Ik raak letterlijk en figuurlijk verlamd. Lees verder…

 

Mijn ervaring

Sinds 2013 werk is als imago stylist. In de loop van de jaren is zich dat steeds meer gaan uitbreiden naar coaching. Innerlijk en uiterlijk zijn nu eenmaal twee zijden van dezelfde medaille. Gelukkig zijn er steeds meer methodes en professionals die daarmee werken.

Een van die methodes beschrijft mij als verfrissende smaakmaker, zonnige adviseur, persoonlijke ontwikkelaar en speelse rebel. Oftewel als mint, crème, lime groen en zalm. Op mijn speelse, creatieve wijze probeer ik de wereld een beetje kleurrijker te maken.

 

 

Opleidingen en werkervaring:

  • Imago coach
  • Life coach
  • Allround mode professional
  • Kleur- en stijladviseur/image consultant
  • Triple-P expert voor persoonlijke ontwikkeling (Personal Power Plus©)

 

Artwork: >S
Foto’s: Wen Versteeg, Pexels, Pixabay, Unsplash