over >S

Meer dan stijl…

… is gevestigd in het Honigcomplex in Nijmegen. Creatieve professionals en visionaire ondernemers komen hier samen in een industriële setting. De modestudio en coachruimte hebben uitzicht op de Waal en de uiterwaarden van Lent.

@ dorine@meerdanstijl.nl
T +31 (0)6 44229406

Leven is creëren

Als life en imago coach werk ik met wie jij bent. Of je nu op zoek wil naar je grote passie, een nieuwe baan zoekt, meer balans wil in je leven, met meer zelfvertrouwen voor groepen wil staan of je afvraagt wie je nu eigenlijk bent. Eén ding staat centraal: jij. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt, maakt waar je nu bent. En dat is het perfecte standpunt om het leven te creëren dat jij voor ogen hebt. Diepe dalen en grote hoogtes, ze horen er allemaal bij.

Zelf moest ik daarmee ook aan de slag. Voor mij geldt ook: de optelsom van gebeurtenissen in mijn leven hebben mij gebroken en gemaakt.  Jaren lang ben ik mijn innerlijke krachtbron kwijt geweest. Dat mijn overlevingsstrategieën niet langer werkten, ondervond ik op 18 november 2007, een mooie winterdag om een wandeling te maken. In het Noorderplantsoen loop ik op mijn gemak, maar steeds meer oudere echtparen en bejaarden halen me in. Eerst maken we daar nog grapjes over. Maar stap voor stap loop ik langzamer, schuifel ik voort, tot het niet langer gaat: ik zak door mijn benen. Ik raak letterlijk en figuurlijk verlamd. Lees verder…

 

Mijn ervaring

Sinds 2013 werk is als imago stylist. In de loop van de jaren is zich dat steeds meer gaan uitbreiden naar coaching. Innerlijk en uiterlijk zijn nu eenmaal twee zijden van dezelfde medaille. Gelukkig zijn er steeds meer methodes en professionals die daarmee werken.

Een van die methodes beschrijft mij als ondernemender innovator, zonnige adviseur, persoonlijke ontwikkelaar en speelse rebel. Oftewel als mint, crème, lime groen en zalm. Op mijn speelse, creatieve wijze probeer ik de wereld een beetje kleurrijker te maken.

 

 

Opleidingen en achtergrond:

  • Imago coach
  • Life coach (HBO-plus)
  • Allround mode professional
  • Kleur- en stijladviseur/image consultant
  • Gecertificeerd Persoonlijke Kracht Coach

 

 

Artwork: >S
Foto’s: Wen Versteeg, Pexels, Pixabay, Unsplash